Promote Produk JVWarrior Kini Lebih Mudah!

Berita baik untuk semua agen affiliate JVWarrior…Anda kini dah tak perlu pening kepala nak cari or pikir pasal bahan promosi sebab pihak JVWarrior dah pun sediakan bahan dalam bentuk blog post.

Tugas anda cuma pilih link affiliate yang berkaitan dengan post yang nak dipromosikan, then share link tersebut di Facebook, Telegram dan sebagainya.

Waktu post ni ditulis, hanya bahan promosi untuk panduan Export Mudah saje yang available…InsyaAllah dalam masa terdekat, bahan untuk panduan lain juga akan dimasukkan secara berperingkat.

Optin Form

Untuk makluman, di setiap blog post ada diletakkan optin form macam contoh dekat bawah…Tujuannya adalah supaya pihak JVWarrior dapat capture email prospek dan seterusnya hantar email followup dari masa ke semasa.

CARA SAYA MAINTAIN

5 ANGKA SEBULAN DI EBAY!

Free

So marketing dapat berjalan secara auto…Jika ada sale yang melekat menerusi cookies affiliate, agen yang berkenaan akan dapat komisen “atas angin” tanpa perlu buat extra work!

Kos autoresponder (alat untuk hantar email) JVWarrior yang tanggung…Email promosi JVWarrior yang buat…Anda cuma perlu tunggu komisen lekat je…Menarik bukan…😜

So ape tunggu lagi…Login ke akaun affiliate anda sekarang dan mula share link affiliate baru kepada prospek masing-masing…Semoga kita semua dimurahkan rezeki…Aamiin…😊🤲

Cabaran Affiliate Chapter-19 (1/12/2020 – 31/12/2020)

Cabaran Affiliate Chapter-19 (1/12/2020 – 31/12/2020)

Panduan Hotel – Year End Sale 2020

Panduan Hotel – Year End Sale 2020

Solution Kepada Masalah Link Affiliate / Website Kena Block Dengan Facebook

Solution Kepada Masalah Link Affiliate / Website Kena Block Dengan Facebook

error: Alert: Content is protected !!