Cara nak buat diskaun

Lepas dah setting kan listing ikut store kategori dah mudah buat diskaun.
Kalau tak setting kan pon masih boleh lagi tapi kena pilih satu-satu macam video kat atas ni. Lebih baik work smart dengan buat store kategori.
Kalau sales slow boleh lah cuba buat sales 5% ke ataupun berapa percent ikut kesesuaian. Jangan rugi sudah lah ye.

Ada Pertanyaan?

Sekiranya anda kurang faham atau ada pertanyaan yang berkaitan, mohon hubungi kami beserta soalan yang lengkap untuk memudahkan kami memahami soalan dan seterusnya memberikan jawapan yang terbaik