Messenger Marketing 1.0

Salam hormat pelanggan sekalian,

Terima kasih kerana telah mendapatkan panduan Messenger Marketing 1.0 ini…Untuk makluman anda, panduan ini 100% dalam bentuk video…Oleh sebab itu pastikan anda sediakan pen dan kertas sebelum menonton untuk membolehkan anda mencatat info-info penting yang diterangkan.

Diharap anda dapat menonton keseluruhan video tanpa skip supaya anda tidak tertinggal sebarang info-info yang penting yang mungkin akan menjejaskan pemahaman anda tentang strategi yang digunakan oleh mereka yang telah berjaya ini…Pengorbanan anda selama lebih kurang 1 jam setengah, insyaAllah mungkin boleh mengubah hidup anda untuk 20 tahun akan datang… 😉

Selamat menonton.

PERHATIAN : Video-video yang terdapat dalam panduan ini mungkin memerlukan sedikit mase untuk load bergantung kepada speed internet anda…Jadi pastikan anda tunggu sebentar setelah klik button “Play”

PENTING : Pastikan anda tonton video Pengenalan update 2 Ogos 2017 terlebih dahulu sebelum membeli mana-mana tool yang dicadangkan dalam panduan ini

1) Pengenalan

2) Tool Yang Diperlukan

3) Strategi Kumpul Lead

  1. Untuk mereka yang tidak mempunyai sebarang pengetahuan teknikal tentang server, anda digalakkan untuk menggunakan servis FB Exciter Pro…Pastikan anda langgan FB Exciter (USD27) terlebih dahulu sebelum anda boleh upgrade (one time offer) ke FB Exciter Pro (USD47)
  2. Untuk mereka yang ada pengetahuan teknikal tentang server, anda digalakkan untuk menggunakan FB Inboxer…Dengan Fb Inboxer, anda akan memperoleh 300 user akaun yang boleh anda share dengan team anda dan sebagainya.
  3. Jika anda nak support bisnes anak tempatan, anda jugak boleh langgan servis Hitinbox (software yang sama, tetapi telah direbrand)

UPDATE TERKINI : Pihak developer telah keluarkan beberapa features daripada FB Exciter Pro atas sebab-sebab yang tak diketahui…Jadi, FB Exciter Pro tak lagi 100% sama dengan FB Inboxer dan juga Hitinbox…Oleh itu, cadangan saya, dapatkan FB Inboxer terus (untuk mereka yang tahu hal-hal teknikal) ataupun Hitinbox (untuk mereka yang TAK tahu hal-hal teknikal).

4) Strategi Blasting

5) Info Penting

Update : 2 Ogos 2017

Update 2 Ogos 2017 sangat penting untuk SEMUA pelanggan Messenger Marketing 1.0 yang nak melangkah setapak lebih advance lagi di masa-masa akan datang…Dalam update pada kali ini, saya telah terangkan beberapa perkara penting yang sebahagiannya jauh berbeza dengan panduan asal.

Dengan durasi lebih 2 jam setengah, update ini lebih banyak contentnya daripada panduan asal…. 😆 …So make sure anda tonton kesemuanya k

1) Pengenalan

1) Chatfuel

3) Manychat (1)

4) Manychat (2)

5) Manychat (3)

Update : 25 Disember 2017

Dalam masa beberapa bulan ni, banyak benda telah berubah seperti perubahan harga tool, perubahan features tool dan juga terma serta syarat daripada pihak FB.

Sebagai kesimpulan atas semua tu, saya amat-amat menggalakkan anda hanya FOKUS kepada tool Manychat sahaja jika anda bermula daripada zero…Tool lain bagus juga…Cuma ada beberapa kekangan akibat perubahan di atas yang menyebabkan saya lebih menggalakkan anda guna Manychat sahaja…Saya juga sekarang ni hanya gunakan Manychat sahaja untuk kesemua page saya.

Harap maklum

Bantuan

Anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan dengan panduan ini? Sila PM seller sekarang untuk bantuan. Semua urusan support berkenaan dengan produk ini hanya dikendalikan oleh pihak seller sahaja.

Program Affiliate

Untuk makluman anda panduan ini telahpun disenaraikan di plaform JV Warrior. Jadi jika anda rasa panduan ini bagus dan dapat bantu ramai orang, anda bolehlah join program affiliate JV Warrior. Setiap kali ada prospek beli panduan ini melalui link affiliate anda, anda akan dapat komisen 60%. Menarik kan… ?

[et_pb_divi_atm global_parent=”4037″ background_layout=”light” text_orientation=”left” bullet_image=”https://jvwarrior.com/wp-content/uploads/2016/12/icon-3.png” bullet_width=”20″ bullet_height=”20″ text_font_size_tablet=”51″ text_letter_spacing=”1px” text_line_height_tablet=”2″ border_style=”solid” _builder_version=”3.0.106″ background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1″ background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off”]

  • Langkah 1 – Join program affiliate (join)
  • Langkah 2 – Dapatkan link affiliate (tutorial)
  • Langkah 3 – Promote link affiliate anda di Facebook, Insta, WhatsApp, etc
  • Langkah 4 – Check statistik klik dan sale dari masa ke semasa (tutorial)
  • Langkah 5 – Jika ada sale, anda akan dibayar komisen! (waktu pembayaran komisen)

[/et_pb_divi_atm]

PENTING – Pastikan anda TERUS ISI MAKLUMAT AKAUN BANK sebaik sahaja selesai mendaftar program affiliate…Kegagalan anda isi maklumat tersebut akan menyebabkan komisen tidak direkod dalam sistem dan tidak dibayar.