Chapter 19

Solusi Masalah Kewangan Ketika Musim Pandemik

Impak Masalah Covid-19 ;

  • Kena buang kerja
  • Bisnes merudum dan lingkup
  • Tak mampu nak bayar loan
  • Terpaksa ikat perut
  • Stress dan kemurungan

Ramai dikalangan kita sekarang terjejas teruk dengan masalah Covid sampai buntu tak tahu nak cari duit dekat mana lagi. Walaupun begitu, masih ada yang masih mampu tersenyum selesa dengan income 4 ke 5 angka sebulan. Beliau adalah Puan Adilah Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Sis Dila.

Apa Yang Sis Dila Buat?

Actually Sis Dila buat beberapa bisnes secara online sahaja. Antaranya ;

Actually Sis Dila buat beberapa bisnes secara online sahaja. Antaranya ;

  • Bisnes Affiliate

Sis Dila jadi kepada agen produk orang lain. Kerja yang kena buat adalah promote produk berkenaan menerusi link affiliate. Bila ada orang beli, Sis Dila akan dapat komisen. 

Tak perlu uruskan packaging, shipment dan kerja-kerja renyah lain. Alhamdulillah hasilnya komisen yang diperolehi sekitar RM320k dalam masa setahun lebih sahaja!

  • Bisnes Affiliate

Sis Dila jadi kepada agen produk orang lain. Kerja yang kena buat adalah promote produk berkenaan menerusi link affiliate. Bila ada orang beli, Sis Dila akan dapat komisen. 

Tak perlu uruskan packaging, shipment dan kerja-kerja renyah lain. Alhamdulillah hasilnya komisen yang diperolehi sekitar RM320k dalam masa setahun lebih sahaja!

  • Bisnes Produk China

Bisnes ni memang seronok. Surirumah dan shopping berpisah tiada. Hari-hari boleh cuci mata dekat marketplace untuk tengok produk yang best-best. Then jual dekat FB pada harga berganda lebih mahal dari harga supplier

  • Bisnes Produk China

Bisnes ni memang seronok. Surirumah dan shopping berpisah tiada. Hari-hari boleh cuci mata dekat marketplace untuk tengok produk yang best-best. Then jual dekat FB pada harga berganda lebih mahal dari harga supplier

  • Bisnes Panduan

Ramai org perlukan pelbagai info yang lengkap. Contohnya macam cara jual barang dekat Shopee dan sebagainya. Dengan menjual info lengkap yang orang perlukan, Sis Dila berjaya jana income 5 angka walaupun baru je berkecimpung dalam bisnes ni.

  • Bisnes Panduan

Ramai org perlukan pelbagai info yang lengkap. Contohnya macam cara jual barang dekat Shopee dan sebagainya. Dengan menjual info lengkap yang orang perlukan, Sis Dila berjaya jana income 5 angka walaupun baru je berkecimpung dalam bisnes ni.

Pencapaian Sis Dila

Sepanjang penglibatan dalam bisnes online, Sis Dila pernah menerima pelbagai hadiah dan penghargaan daripada owner produk, Antaranya seperti ;

Sepanjang penglibatan dalam bisnes online, Sis Dila pernah menerima pelbagai hadiah dan penghargaan daripada owner produk, Antaranya seperti ;

Kini Giliran Anda Pula!

Di musim Covid macam ni, tak semua bisnes boleh mendatangkan untung yang lumayan. Infact banyak yang terpaksa gulung tikar.

But now, berita baik untuk anda sebab Sis Dila sudi tunjukkan jalan. Bukan 1 jalan, bahkan 3 jalan bisnes yang beliau sendiri buat untuk jana income 4 ke 5 angka di musim Covid.

  • Belajar Bisnes Affiliate, Bisnes Produk China dan Bisnes Panduan
  • Ada sesi soal jawab dan juga helpdesk incase tak faham

  • Kelas “online” je (belajar secara live depan laptop / phone masing-masing je)
  • Ada update di Telegram Channel dan Email Newsletter

Anda boleh belajar dan buat ketiga-tiga jenis bisnes tersebut macam Sis Dila atau pilih yang mana berkenan di hati je. Ikut kemampuan dan keselesaan masing-masing.

Apa Kata Mereka?

Jom dengar apa kata mereka yang dah join kelas online Sis Dila

Apa Yang Anda Akan Belajar

Dalam Chapter-19, anda akan fokus kepada TIGA jenis bisnes mengikut pakej yang anda pilih

Dalam Chapter-19, anda akan fokus kepada TIGA jenis bisnes mengikut pakej yang anda pilih

PART 1

 1) BISNES AFFILIATE 

  • Pengenalan affiliate
  • Strategi pemilihan produk yang profitable even di musim Covid
  • Strategi pemasaran percuma atau dengan kos minimum
  • Strategi untuk untung besar dalam masa yang singkat
  • Strategi untuk sustain dalam bisnes affiliate

PART 2

 2) BISNES PRODUK CHINA 

  • Bagaimana cara untuk bisnes produk China guna telefon sahaja tanpa kos atau sedikit kos tanpa perlu ke China
  • Strategi pemilihan produk yang laku keras walaupun di musim Covid
  • Cara untuk marketkan produk supaya dapat jana keuntungan yang maksimum
  • Bagaimana cara kendalikan proses tempahan dan juga penghantaran dari China hinggalah sampai ke tangan pelanggan
  • Strategi untuk sustain dalam bisnes produk China

PART 3

 3) BISNES PANDUAN 

  • Pengenalan kepada bisnes produk digital (ebook, video, etc)
  • Strategi pemilihan panduan atau niche yang high demand dan evegreen
  • Kaedah shortcut bisnes panduan yang menjimatkan masa, tenaga dan juga wang ringgit
  • Strategi untuk mendapatkan keuntungan berganda.
  • Strategi untuk sustain dalam Bisnes Panduan.

Pilih Pakej Anda

Pilih pakej Chapter-19 yang anda inginkan di bawah ;

Pilih pakej Chapter-19 yang anda inginkan di bawah ;

Live Update : Seramai 77 orang telah mendapatkan panduan ini!

# Tarikh dan masa kelas akan dimaklumkan dari masa ke semasa. Tarikh dalam jadual di atas adalah tarikh terkini.

# Jika peserta tidak dapat join pada tarikh yang ditetapkan, mereka boleh join pada next kelas iaitu pada hari Sabtu, 9/1/2021 dan Ahad, 10/1/2021

# Rakaman kelas khas boleh diakses di akaun JVWarrior masing-masing termasuk pada mereka yang gagal hadir.

AMARAN !

Sebelum buat sebarang bayaran, pastikan anda faham bahawa pakej yang saya sediakan dekat atas tu BUKAN sesuai untuk semua orang. Tapi sebaliknya hanya untuk newbie sahaja terutamanya mereka yang terkesan dengan isu Covid dan tak tahu macam mana nak survive. Antaranya ;

  • Masih zero pasal Bisnes Affiliate, Bisnes Barang China dan Bisnes Panduan atau masih belum konsisten 3/4 angka.
  • Boleh belajar secara online sama ada live guna phone / laptop / desktop.
  • Ada talian internet yang bagus untuk belajar secara online.
  • Serius nak buat bisnes. Bukan cuba-cuba.
  • Sabar serta konsisten buat apa yang diajar hingga dapat tuai hasil

Soalan Lazim

Pastikan anda baca dulu soalan lazim di bawah sebelum membuat sebarang pembelian untuk mengelakkan sebarang masalah di kemudian hari.

1) Chapter-19 ni sebenarnya apa?

Chapter-19 adalah kelas online (thru zoom.us) yang memfokuskan kepada 3 jenis bisnes iaitu Bisnes Affiliate, Bisnes Produk China dan juga Bisnes Panduan mengikut pakej yang telah ditetapkan.

2) Adakah Chapter-19 sesuai untuk newbie macam saya?

InsyaAllah. Apa yang  diajar memang dari basic. Bukan terus ajar level advance. So jika anda follow betul-betul, insyaAllah akan ada hasilnya

3) Adakah ilmu yang diajarkan hanya sesuai untuk 3 jenis bisnes yang dimaklumkan sahaja atau boleh apply untuk bisnes lain?

Selain 3 bisnes yang dinyatakan, anda juga boleh apply untuk bisnes masing-masing. InsyaAllah masih ada part yang boleh di apply terutamanya jika anda buat bisnes di Facebook.

4) Ada kos lain tak selain kena bayar untuk join Chapter-19 ni?

Ada. Tapi ia adalah optional. Dalam erti kata lain, anda boleh start dan maintain guna ilmu yang di ajar tanpa sebarang kos tambahan

5) Saya sekarang makan gaji. Adakah bisnes macam ni sesuai untuk saya buat secara part time?

Ya, sudah tentu kerana ada sesetengah bisnes yang tak perlukan banyak masa. So anda hanya perlu setup terlebih dahulu, then kemudian manage guna phone dari masa ke semasa ikut kelapangan

6) Adakah anda boleh jamin saya pasti akan berjaya?

Maaf, kami tak berani beri jaminan macam tu. Siapa yang berusaha, insyaAllah dia akan berjaya.

7) Adakah saya akan dibantu untuk buat semua yang diajar?

Tidak. Kami cuma “ajar” sahaja. Kalau ada tak faham, boleh tanya di helpdesk. Kami tak bantu “buatkan” untuk anda. Anda kena buat sendiri ikut apa yang dah diajar.

8) Macam mana cara nak join Chapter-19 ni?

Anda boleh klik pada button “Daftar Sekarang” yang ada di halaman ni, kemudian ikut arahan untuk buat pembayaran.

9) Bila saya akan dapat rakaman khas kelas online?

Rakaman khas boleh diakses di member area JVWarrior setelah tamat kelas.

10) Bila tarikh Kelas Online akan diadakan?

Tarikh dan masa Kelas Online akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi email dan juga telegram channel.

11) Saya nak join kelas untuk 1 bisnes saja dulu. Boleh tak kalau lepas tu saya nak upgrade ke pakej yang lebih advance?

Boleh. Anda boleh dapatkan diskaun sebanyak 50% daripada harga bayaran pertama anda untuk upgrade. Sila hubungi pihak JVWarrior untuk dapatkan discount code.

12) Ada jaminan refund tak?

Maaf, tiada jaminan refund untuk kelas online ini

Ada Pertanyaan?

Kepada anda yang ada sebarang kemusykilan, boleh lah ajukan pertanyaan terlebih dahulu sebelum membuat sebarang pembelian

error: Alert: Content is protected !!