Naik selling limit tanpa email eBay

Tak kisah di platform mana yang anda gunakan untuk menjual, mesti akan ada masalah.
Atas sebab ini eBay ada bahagian yang akan jaga seller eBay. Jadi jika ada masalah boleh hubungi terus dengan eBay manager anda.
Biasanya jika sales eBay konsisten $2,500 USD sebulan, akan ada eBay manager yang jaga akaun eBay anda. Apa kriteria yang tepat kami tidak tahu.
Mereka ni biasanya dari Filipina. jadi kena cakap bahasa Filipina ke? Tak pandai plak cakap, yang pandai cakap pangako sayo je cool
Medium bahasa ialah English. Mereka akan selalu call untuk mengikuti perkembangan terkini sales anda. Jika ada program dari eBay pon ada antara orang yang terawal tahu.
Mudah kan nak naikkan selling limit? Wahtsapp je. Bukan setakat selling limit sahaja, jika ada pertanyaan lain pun mereka akan layankan.

Ada Pertanyaan?

Sekiranya anda kurang faham atau ada pertanyaan yang berkaitan, mohon hubungi kami beserta soalan yang lengkap untuk memudahkan kami memahami soalan dan seterusnya memberikan jawapan yang terbaik