Solution Kepada Masalah Link Affiliate / Website Kena Block Dengan Facebook

Okeh…Lately ramai yang mengeluh link affiliate / website / whatsapp dieorg kena block bila post kat FB…cry

Cloak pakai bitly pun kena, buat landing page pun kena…So nak buat macam mane lagi? Ape yang FB nak sebenarnya?

SOLUTION

Actually solutionnya mudah je…Korang boleh pakai Shorty WP…Tapi sebelum tu korang kena tengok dulu video kat post ni sebab ade sedikit trick yang korang dan empunya website kena buat.

Korang boleh share post ni untuk bantu kawan-kawan kite yang ade masalah link kena block…Anyway, tolong jgn gunakan tips ni untuk share benda terlarang k…Kalau buat jugak, tanggung sendiri…?

JVWarrior

JVWarrior

Menyediakan platform jual beli online sepusat yang memudahkan urusniaga antara Seller, Buyer dan juga Affiliate.

Cabaran Affiliate Chapter-19 (1/12/2020 – 31/12/2020)

Cabaran Affiliate Chapter-19 (1/12/2020 – 31/12/2020)

Panduan Hotel – Year End Sale 2020

Panduan Hotel – Year End Sale 2020

Promote Produk JVWarrior Kini Lebih Mudah!

Promote Produk JVWarrior Kini Lebih Mudah!

error: Alert: Content is protected !!